CALL US: +31 50 3130860
 
EN - NL
 
fotoslider fotoslider fotoslider fotoslider fotoslider

Bootverzekering

 

Onze verzekering is voor alle verschillende soorten pleziervaartuigen. Een catamaran, trimaran, monohull of motorboot; wij gaan voor u op zoek naar de beste dekking. Wij kijken naar uw specifieke behoefte en gaan daarmee aan de slag. En mocht er nou onverhoopt schade ontstaan, staan wij aan uw zijde om u de zorgen uit handen te nemen.

Waar ter wereld u ook wilt genieten van uw 'boating lifestyle, wij kunnen een dekking voor u regelen. Of u zich nou in the Carib bevindt, naar Frans Polynesië wil gaan of in de havens van de Middellandse wil aanmeren. Zelfs Antartica behoort tot de mogelijkheden. 

Met onze verzekering bent u gedekt voor de van buiten komende onheilen tot en met de verzekerde som en binnen het door u opgegeven specifieke gebied. Wij hebben een zogenaamde 'no named perils' - polis wat inhoudt dat wij enkel met uitsluitingen werken in plaats van met met name genoemde gedekte gevaren. Hierdoor kunnen wij u een uitgebreide dekking bieden.

In deze polis is ook een WA-dekking opgenomen voor de diverse wettelijke aansprakelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld aan een eventuele schade die u aan derden toebrengt of verontreinigingsschade veroorzaakt door uw jacht.

Mocht u meer informatie willen, schroom niet om contact met ons op te nemen 

"Marine Insurance International has been an absolute pleasure to work with.  We appreciate their prompt, friendly service and understanding of the yachting industry.  We highly recommend them!

Captain Tom Clifford & Dawn Fleming | Owners of s/v Santorini

Contact form